پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 
بررسی علوم قرآنی 
نويسنده پيغام
عضو افتخاري
عضو افتخاري

تاريخ عضويت: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 10:33 am
تشکر از دیگران: 2 مرتبه
پست بررسی علوم قرآنی
به نام خداوند بخشنده ی مهربان

سلام

دوست دارم در اینجا به بحث درباره ی علوم قرآنی بپردازیم. برای شروع من این آیه رو انتخاب کردم و به صورت مختصر دربارش صحبت می کنم.

وَاللَّهُ خَلَقَ كُلَّ دَابَّةٍ مِّن مَّاءٍ فَمِنْهُم مَّن يَمْشِي عَلَىٰ بَطْنِهِ وَمِنْهُم مَّن يَمْشِي عَلَىٰ رِجْلَيْنِ وَمِنْهُم مَّن يَمْشِي عَلَىٰ أَرْبَعٍ يَخْلُقُ اللَّهُ مَا يَشَاءُ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

و خدا هر حیوانی را از آب آفرید، که بعضی (مانند مارها) بر شکم روند و برخی (مانند انسان) بر دو پا و برخی (چون اسب و گاو و شتر) بر چهار پا حرکت کنند. و خدا هر چه خواهد بیافریند که خدا بر همه کار تواناست.
سوره نور آیه 45
وقتی این آیه رو خوندم واقعا برام جالب بود. البته تمام صحبت های خداوند زیبا هستن ولی علوم مختلفی رو شامل می شن. من احساس می کنم یه انرژی خاص تو قرآن هست که هر کسی رو با صلیقه های مختلف جذب می کنه و همین خودش واقعا یه معجز است. خداوند در قرآن کریم نزدیک به 1400 سال پیش این علوم را در اختیار ما قرار داده و متاسفانه ما چقدر راحت از کنارشون می گذریم. باستان شناسان تازه متوجه شدن که حیوانات حیاتشون از آب آغاز شده و این ها رو در یکی دو قرن اخیر کشف کردن. همانطور که می دونیم حیات جانوران از آب شروع شد و از تک سلولی های ساده کم کم به موجودات پیچیده تری تکامل پیدا کردند. بضعی ها شون هم ساختارشون بکلی تغییر پیدا کرد و پا به خشکی گذاشتن و گونه های مختلف جانوری پدیدار شدن.
این مطالبی که گفتم برداشت خودم و ناشی از عقل ناقصم بود! دوست دارم در اینجا در مورد این مسائل و علوم قرآنی بحث کنیم. از دوستانی هم که می دونم اطلاعاتشون خیلی بیشتر از منه و من دربرابرشون هیچی نیستم دعوت می کنم در اینجا بیان و اول مشکلات من در صحبت هام رو بهم بگن و بعد بحث رو ادامه بدن.
زیاد حرف زدم! موفق باشید... خدا نگهدار... ;)

چهارشنبه 19 اسفند 1388, 10:47 am
مشخصات
2 کاربرانی که از ali_javan برای این پست مفید تشکر کرده اند:
HamidSHS, قهرمان علقمه
عضو افتخاري
عضو افتخاري

تاريخ عضويت: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 10:33 am
تشکر از دیگران: 2 مرتبه
پست Re: بررسی علوم قرآنی
به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام

این آیه تشابه بسیار زیادی با نظریه ی انفجار بزرگ دارد. نظریه ای که می گوید تمام دنیا از یک جرم به هم پیوسته به وجود آمده و در نتیجه ی انفجار آن تمام دنیا شکل گرفته است.

أَوَلَمْ يَرَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ كَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاءِ كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ أَفَلَا يُؤْمِنُونَ ‌[٢١-٣٠]

آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین بسته بود ما آنها را بشکافتیم و از آب هر چیز زنده‌ای را آفریدیم؟پس چرا باز (مردم طبیعت و ماده‌پرست) به خدا ایمان نمی‌آورند؟
﴿٣٠﴾

در صورتی که دوست دارید اطلاعات بیشتری در باره ی نظریه ی انفجار بزرگ یا Big Bang بدست آوريد به لینک زیر مراجعه کنید :

http://www.hupaa.com/page.php?id=3684

موفق باشید...
خداحافظ ;)

چهارشنبه 26 اسفند 1388, 10:50 am
مشخصات
2 کاربرانی که از ali_javan برای این پست مفید تشکر کرده اند:
HamidSHS, قهرمان علقمه
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد