پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 
مطالعه و بحث درباره آیات قرآن مرتبط با قوم یهود 
نويسنده پيغام
عضو افتخاري
عضو افتخاري

تاريخ عضويت: شنبه 24 اسفند 1387, 10:03 pm
تشکر از دیگران: 10 مرتبه
پست مطالعه و بحث درباره آیات قرآن مرتبط با قوم یهود
سلام
هنوز نمیدونم شدم اهل صراط مستقیم یا نه!
خوب منظور من از ایجاد این موضوع این بود که هر کی مطالعه ای در این باره داره بیاد اینجا بنویسه!
من خودم میخوام که شروع کنم ولی ترجیح میدم شما شروع کنید!
یاحق

شنبه 24 اسفند 1387, 11:35 pm
مشخصات
4 کاربرانی که از Shahab برای این پست مفید تشکر کرده اند:
HamidSHS, mahdieh, Mostafa, سعیدمنتظر
مديريت كل
مديريت كل
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 12 اسفند 1387, 10:52 pm
تشکر از دیگران: 118 مرتبه
پست عقايد تحريف شده يهود
به نام خدا
ضمن عرض تشكر از دوست خوبمون بابت اين تاپيك با ارزش و تبريك به مناسبت سالروز ولادت حضرت محمد مصطفي (صلي الله عليه و آله و سلم ) و امام جعقر صادق (عليه السلام ) بنده اولين پست در اين موضوع رو قرار مي دم.

انشاءالله دوستان مطالب هر پست رو بخوبي بخونن و استفاده كنند و در صورت تمايل در بحث شركت داشته باشند.

يهوديان هم مانند گروهى از مسيحيان به خداوند نسبت‏هاى شرك مى‏بستند. در قرآن كريم آمده است: «وَقَالُواْ اتَّخَذَ اللّهُ وَلَداً؛(2) اين عقيده خرافى كه خداوند داراى فرزند است، هم مسيحيان و هم جمعى از يهود و هم مشركان به آن اعتقاد داشتند.

در جاى ديگر قرآن آمده: «وَقَالَتِ الْيَهُودُ عُزَيْرٌ ابْنُ اللّهِ؛(3) يهود مى‏گفتند: «عُزَير» پسر خداوند است كه خداوند در جواب اين سخن آنان مى‏فرمايد: همه چيز در آسمان و زمين براى خداوند است و نيازى به فرزند ندارد.(4)

از آن جا كه يهوديان بعد از ظهور اسلام قدرت خود را از دست داده بودند، اين را به خدا نسبت داده و معتقد بودند: دست خداوند بسته است كه به ما بخششى نمى‏كند: «وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللّهِ مَغْلُولَةٌ»(5) خداوند نيز در ادامه آيه در جواب به آنان مى‏فرمايد: «غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُواْ بِمَا قَالُواْ» دست آنها بسته شده و به لعن خداوند گرفتار شده‏اند.

برنامه ديرينه يهود اين است كه هميشه خود را برتر از ديگران مى‏دانند(6) تا جايى كه وقتى پيامبر اسلام نامه‏اى به يهوديان «بنى‏قينقاع» نوشتند و آنها را به انجام نماز و پرداخت زكات و انفاق (قرض به خداوند) دعوت كردند، گفتند: اگر خداوند فقير نبود از ما قرض نمى‏خواست: «قَالُواْ إِنَّ اللّهَ فَقِيرٌ وَنَحْنُ أَغْنِيَاء»(7)

مشاهده مى‏كنيم كه يهوديان از دادن نسبت‏هاى ناروا به خداوند كوچك‏ترين ابايى ندارند و حتى خود را برتر از خداوند مى‏دانند.

ادامه دارد ...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

پي نوشت ها :

2 - سوره بقره آيه‏116.

3 - توبه، آيه‏30.

4 - ارواح يهود از ارواح ديگران افضل است، زيرا ارواح يهود جزء خداوند است هم چنان كه فرزند جزء پدرش مى‏باشد، روح‏هاى يهود نزد خداوند عزيزتر است زيرا ارواح ديگران شيطانى و ارواح حيوانات است (تلمود).

5 - مائده، آيه‏64.

6 - اگر يهود نبود بركت از روى زمين برداشته مى‏شد، آفتاب ظاهر نمى‏گشت و باران نمى‏باريد. (تلمود).

7 - آل عمران، آيه‏181.

وب سايت تخصصي صراط حق
http://Www.SerateHagh.Com

يکشنبه 25 اسفند 1387, 10:38 am
مشخصات YIM WWW
4 کاربرانی که از HamidSHS برای این پست مفید تشکر کرده اند:
mahdieh, Mostafa, Shahab, سعیدمنتظر
عضو افتخاري
عضو افتخاري

پست Re: مطالعه و بحث درباره آیات قرآن مرتبط با قوم یهود
با سلام خدمت اهل صراط حق
حقیقتش من دیشب که این موضوع رو ایجاد کردم میخواستم این آیه رو با ترجمه و تفسیرش
قرار بدم ولی گفتم شاید منظور مسئول سایت از ایجاد این بخش یه چیز دیگه باشه!
خوب حالا تصور میکنم وقت مناسبی باشه!
اول به آیه 82 سوره مائده که از نرم افزار موبایلی ندای توحید استخراج شده یه نگاهی بیندازید:

ترجمه آیه برای افرادی مثل من که عربی نمیدونن به قلم آقای مکارم شیرازی:

"بطور مسلم دشمنترین مردم نسبت به مومنان را یهود و مشرکان خواهی یافت و نزدیکترین دوستان
به مومنان را کسانی می یابی که می گویند:ما نصاری هستیم.این به خاطر آن است که در میان آنها افرادی عالم
و تارک دنیا هستند و آنها (در برابر حق) تکبر نمی ورزند."

اصلا وارد مقوله توضیح و تفسیر این آیه نخواهیم شد فقط توصیه میشود به نکات زیر که مستقیما از این آیه برداشت میشود توجه کنید:
. همرده قرار دادن یهودیان و مشرکان در مقام دشمنترین نسبت به مومنان (البته بعضی علما با استناد به این آیه حتی یهودیان را در این مقام مقدم بر مشرکان دانسته اند!)
. بیان دشمنترین (یهودیان و مشرکان) و نزدیکترین دوستان نسبت به مومنان (نصاری)
. بیان دو علت بسیار مهم دوستی نصاری نسبت به مومنان (عدم تکبر و تارک دنیا)
یاحق

يکشنبه 25 اسفند 1387, 1:39 pm
مشخصات
3 کاربرانی که از Shahab برای این پست مفید تشکر کرده اند:
HamidSHS, Mostafa, سعیدمنتظر
مديريت كل
مديريت كل
نماد کاربر

با عرض سلام مجدد خدمت دوست گرامي

نقل قول:
با سلام خدمت اهل صراط حق
حقیقتش من دیشب که این موضوع رو ایجاد کردم میخواستم این آیه رو با ترجمه و تفسیرش
قرار بدم ولی گفتم شاید منظور مسئول سایت از ایجاد این بخش یه چیز دیگه باشه!
خوب حالا تصور میکنم وقت مناسبی باشه!

راستش نميدونم هدف شما هم همين هدفي هست كه بنده در اين تاپيك دنبال مي كنم يا نه ولي فكر ميكنم هدف ها به هم خيلي نزديك هستند پس ادامه ميديم اگر موافق باشيد .

از تاريخ زندگى يهود - علاوه بر آيات قرآن كريم - چنين برمى‏آيد كه آنها خود را يك نژاد برتر مى‏دانسته و معتقد بودند كه گل سر سبد جامعه انسانيت اند [8]،
بهشت به خاطر آن‏ها آفريده شده و آتش جهنم با آنها كارى ندارد. [9]

آنها فرزندان خداوند و دوستان خاص او هستند. اين خودخواهى ابلهانه در آيات مختلفى از قرآن كه سخن از يهود به ميان آمده منعكس شده است؛ مثلاً: «نَحْنُ أَبْنَاء اللّهِ وَأَحِبَّاؤُهُ؛ [10]؛ فرزندان خداوند و دوستان خاصّ او هستيم.» و «وَقَالُواْ لَن يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلاَّ مَن كَانَ هُوداً أَوْ نَصَارَى» [11]؛
آنها گفتند: كسى در بهشت داخل نمى‏شود، مگر اين كه يهودى يا نصرانى باشد.»

اين پندارهاى موهوم از يك سو آنها را به ظلم، خيانت، گناه و طغيان دعوت مى‏كرد و از سوى ديگر به كبر و خودپسندى و خودبرتربينى. از آن جا كه هميشه شيوه و روش قرآن بر منطق و استدلال استوار است، در پاسخ به اين زياده خواهى آنان چنين مى‏فرمايد: «قُلْ إِن كَانَتْ لَكُمُ الدَّارُ الآَخِرَةُ عِندَ اللّهِ خَالِصَةً مِّن دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُاْ الْمَوْتَ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ» [12]؛ اگر آن چنان كه شما مدّعى هستيد سراى آخرت نزد خداوند مخصوص شما است نه ساير مردم، پس آرزوى مرگ كنيد اگر راست مى‏گوييد.»

ادعاهاى دروغين يهود يكى از دلايل روشن خودخواهى آنان است و اين برترى‏طلبى با هيچ منطقى سازگار نيست، چنان چه قرآن پرده از روى تزوير و دروغ آنان برمى‏دارد، زيرا آنان به هيچ وجه حاضر به ترك زندگى دنيا نيستند: «وَلَتَجِدَنَّهُمْ أَحْرَصَ النَّاسِ عَلَى حَيَاةٍ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُواْ يَوَدُّ أَحَدُهُمْ لَوْ يُعَمَّرُ أَلْفَ سَنَةٍ وَمَا هُوَ بِمُزَحْزِحِهِ مِنَ الْعَذَابِ أَن يُعَمَّرَ وَاللّهُ بَصِيرٌ بِمَا يَعْمَلُونَ» [13]؛
آنها را حريص‏ترين مردم و حتى حريص‏تر از مشركان، بر زندگى اين دنيا و اندوختن ثروت خواهى يافت (تا آن جا كه هر يك از آنها دوست دارد هزار سال عمر كند، در حالى كه اين عمر طولانى او را از عقاب خداوند باز نخواهد داشت و خداوند به اعمال آنها بينا است.»

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
پي نوشت ها :

[8]. ميان قوم ما و غير يهوديان تفاوت‏هاى قابل توجهى از لحاظ استعدادها و توانايى‏ها وجود دارد و همين امر موجب مى‏شود كه قوم ما از بالاترين ميزان انسانيت برخوردار باشد. غير يهوديان اگرچه به ظاهر چشمانشان باز است ولى چيزى نمى‏بينند (پروتكل صهيونيزم).

- ملت برگزيده خداوند ما هستيم و لذا براى ما حيوانات انسان نمايى خلق كرده است، زيرا خداوند مى‏دانست كه ما احتياج به دو قسم حيوان داريم: :shock:

1- حيوانات باشعور؛ مانند مسيحيان

2- حيوانات بى‏شعور و غيرناطق مانند بهائم (تلمود).

[9]. بهشت مخصوص يهود است و جهنم جايگاه مسلمانان و مسيحيان و جز گريه و زارى عايد آنها نمى‏شود چون زمينش از گِل و بسيار تاريك و بد بو است.

[10]. مائده، آيه‏18.

[11]. بقره، آيه‏111.

[12]. همان، آيه‏94.

[13]. همان، آيه‏96.

وب سايت تخصصي صراط حق

يکشنبه 25 اسفند 1387, 4:08 pm
مشخصات YIM WWW
2 کاربرانی که از HamidSHS برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Mostafa, Shahab
مديريت كل
مديريت كل
نماد کاربر

اذیت و آزار مؤمنین:

لَتُبْلَوُنَّ فی أَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ وَ لَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذینَ أُوتُوا الْكِتابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَ مِنَ الَّذینَ أَشْرَكُوا أَذًی كَثیرًا وَ إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا فَإِنَّ ذلِكَ مِنْ عَزْمِ اْلأُمُور؛ِ آل‏عمران/186

به یقین (همه شما) در اموال و جانهای خود، آزمایش می‌شوید و از كسانی (یهودیان) كه پیش از شما به آنها كتاب (آسمانی) داده شده است و (همچنین) از مشركان، سخنان آزار دهنده فراوان خواهید شنید و اگر استقامت كنید و تقوا پیشه سازید (شایسته‌تر است؛ زیرا) این از كارهای مهم و قابل اطمینان است.

وب سايت تخصصي صراط حق

دوشنبه 26 اسفند 1387, 11:12 am
مشخصات YIM WWW
Mostafa, Shahab
مديريت كل
مديريت كل
نماد کاربر

عقیده یهود در مورد خودشان:

وَ قالَتِ الْیهُودُ وَ النَّصاری نَحْنُ أَبْناءُ اللّهِ وَ أَحِبّاؤُهُ؛ مائده/18

یهود و نصاری گفتند: ما فرزندان خدا و دوستان ( خاص ) او هستیم.

وب سايت تخصصي صراط حق

دوشنبه 26 اسفند 1387, 11:24 am
مشخصات YIM WWW
Mostafa, Shahab
مديريت كل
مديريت كل
نماد کاربر

عقیده یهود درباره خداوند:

وَ قالَتِ الْیهُودُ یدُ اللّهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ ایدیهِمْ وَ لُعِنُوا بِما قالُوا بَلْ یداهُ مَبْسُوطَتانِ؛ مائده/64 .

و یهود گفتند: « دست خدا ( با زنجیر ) بسته است». دستهایشان بسته باد! بلكه هر دو دست ( قدرت ) او، گشاده است.

وب سايت تخصصي صراط حق

دوشنبه 26 اسفند 1387, 11:32 am
مشخصات YIM WWW
Mostafa, Shahab
مديريت كل
مديريت كل
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه 26 اسفند 1387, 12:29 pm
تشکر از دیگران: 19 مرتبه
به نام خدا
ضمن عرض سلام خدمت تمامي دوستان عزيز و تبريك بمناسبت اعياد گذشته و آينده .
بنده هم اولين پست را در اين قسمت قرار ميدهم تا به اميد خدا كم كم در مباحث ديگر هم شاهد فعاليت بيشتر دوستان باشيم.

طغیان و سركشی یهود:

وَ قَضَینا إِلى بَنی إِسْرائیلَ فِی الْكِتابِ لَتُفْسِدُنَّ فِی اْلأَرْضِ مَرَّتَینِ وَ لَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبیرًا ، فَإِذا جاءَ وَعْدُ أُولاهُما بَعَثْنا عَلَیكُمْ عِبادًا لَنا أُولی بَأْسٍ شَدیدٍ فَجاسُوا خِلالَ الدِّیارِ وَ كانَ وَعْدًا مَفْعُولاً؛ اسراء4/5

ما به بنی اسرائیل در كتاب ( تورات ) اعلام كردیم كه دوبار در زمین فساد خواهید كرد و برتری جویی بزرگی خواهید نمود.

هنگامی كه نخستین وعده فرا رسد، گروهی از بندگان پیكار جوی خود را بر ضد شما بر می‌انگیزیم ( تا شما را سخت در هم كوبند، حتی برای به‌دست آوردن مجرمان ) خانه‌ها را جست‌وجو می‌كنند و این وعده‌ای است قطعی.

دوشنبه 26 اسفند 1387, 3:54 pm
مشخصات
2 کاربرانی که از Mostafa برای این پست مفید تشکر کرده اند:
HamidSHS, Shahab
عضو افتخاري
عضو افتخاري

سلام دوستان
راستش نیومدم اینجا که به آیه جدیدی استناد کنم بلکه برام یه چیزی خیلی جالب هست!
چطور هست با وجودیکه دین یهود جزو ادیان الهی است ولی یهودیان در بعضی آیات متحد با مشرکان یاد میشوند.(اتحاد نه به معنای وحدت قومی بلکه در مقام همراهی و عداوت!)
این نکته واقعا برای من جالب هست و توجه من رو خیلی به خودش جلب کرده.اگر دوستان مایل بودند در این باره هم بحث کنیم.
یاحق

پنج شنبه 29 اسفند 1387, 7:30 pm
مشخصات
کاربرانی که از Shahab برای این پست مفید تشکر کرده اند:
HamidSHS
مديريت كل
مديريت كل
نماد کاربر

ضمن عرض سلام خدمت دوستان گرامي

بنده مدتي مسافرت بودم و از اينكه دير جواب ميدم عذر خواهي ميكنم.

دين يهود و يهوديان تا قبل از اينكه كتاب آسماني اي كه برايشان از طرف خداوند آمده بود ، تحريف نشده بود يكي از اديان الهي بود .

اما يهوديان بعد از تحريف كتب آسماني شان و گوساله پرستي { پس از هجرت حضرت موسي (عليه السلام ) به كوه طور } و دروغ بستن به خداوند ، به خداوند شرك ورزيدند و جزو مشركان قرار گرفتند.

پس خودخواهي ، عدم غلبه به نفس شان ، هوس بازي ها و مخالفت سرسخت آنان با پيامبر اسلام حضرت محمد (صلي الله عليه و آله وسلم ) باعث شد ان ها هم در رديف دشمنان سرسخت اسلام قرار بگيرند .

اين اطلاعات خلاصه اي بود كه بنده در اين زمينه داشتم و خوب ميدونم كه ساير دوستان هم اگر اطلاعات بيشتري داشتند در اين زمينه ، براي استفاده قرار بدند.

موفق باشيد
ياعلي

وب سايت تخصصي صراط حق

جمعه 7 فروردین 1388, 8:52 pm
مشخصات YIM WWW
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد