| نويسنده |
پيغام |
|
سعيد هاشمي
عضو جديد
تاريخ عضويت: جمعه 29 بهمن 1388, 1:17 am پست ها : 7 تشکر از دیگران: 0 مرتبه تشکر شده: 2 مرتبه
|
 سوالاتي پيرامون نماز
با سلام سلام نماز باگفتن •السلام عليک ايها النبي ورحمة الله وبرکاته•شروع ميشود من در جايي خواندم كه ميشود در سلام نماز بعد از تشهد فقط يك بار بگوييد:(السلام عليكم و رحمة الله و بركاته )درست است اگر در نمازهايمان بعد از تشهد فقط يك بار:(السلام عليكم و رحمة الله و بركاته)بگويم فقط همين قسمت سلام را بگوييم اشكالي دارد ونمازمان صحيح است يا باطل واز نظر مراجع وشرع چطور آيا اين جور اشكالي دارد يا نه .. با تشكر
_________________ سلام مرگ غروب اين دنيا و طلوع آن دنيا پس هميشه بايد چند قدم از مرگ جلوتر بود تا طلوع كني
|
| شنبه 7 اسفند 1388, 2:10 am |
|
 |
|
قهرمان علقمه
عضو افتخاري
تاريخ عضويت: پنج شنبه 6 اسفند 1388, 9:28 pm پست ها : 76 محل سکونت: آذربایجان تشکر از دیگران: 30 مرتبه تشکر شده: 66 مرتبه
|
 Re: سوالاتي پيرامون نماز
بسم رب ال حسین سلام برشما اشکالی نداره که فقط همون السلام علیکم و رحمة الله و برکاته را بگویید. و اگر شما نام مرجع خود را ذکر کنید نظر ایشان گفته میشود در غیر اینصورت نظر جمعی مراجع گفته میشود . و اگر نظر مراجع یکی باشد اسمی از مراجع برده نمی شود .
| شنبه 8 اسفند 1388, 10:05 am |
|
 |
|
کاربرانی که از قهرمان علقمه برای این پست مفید تشکر کرده اند: HamidSHS |
 |
|
سعيد هاشمي
عضو جديد
تاريخ عضويت: جمعه 29 بهمن 1388, 1:17 am پست ها : 7 تشکر از دیگران: 0 مرتبه تشکر شده: 2 مرتبه
|
با سلام من قبلا آن* ده حروف عربي* كه با فارسي فرق دارد را رعايت نميكردم والا دارم ياد ميگيرم كه درست تلفظ كنم *و آيا بايد كامل ياد بگيرم وبعد نماز بخوانم *چون ديگه به اين جور خوندن عادت كرده بودم (رعايت نكردن ده حروف)و الان خوب سخت است كه لهجه را عوض كنم و زمان ميگذرد تا ياد بگيرم لازم به ذكر است كه استعداد من كمي ضعيف ميباشد و بعضي از روزها يك نماز را چند بار ميخوانم چون اگه يك تلفظ را رعايت نكنم ميفتم توي شك كه باز آن نماز را از اول ميخوانم آيا اگه بنابر عادت قبلي اين حروفها را اشتباه گفتيم*نه آنقدر اشتباه*آيا اشكال دارد يانه لطفا مرا راهنمايي كنيد با تشكر
_________________ سلام مرگ غروب اين دنيا و طلوع آن دنيا پس هميشه بايد چند قدم از مرگ جلوتر بود تا طلوع كني
|
| يکشنبه 8 اسفند 1388, 1:51 am |
|
 |
|
Mostafa
مديريت كل
تاريخ عضويت: دوشنبه 26 اسفند 1387, 12:29 pm پست ها : 22 تشکر از دیگران: 19 مرتبه تشکر شده: 26 مرتبه
|
سلام و خشته نباشید شما اگر بگید که از کدوم یک از مراجع تقلید میکنید که ما بتونیم شما رو دقیقا راهنمای کنیم اما در مورد این قضیه من از آیت الله مروارید نماینده آیت الله سیستانی میپرسم
|
| دوشنبه 10 اسفند 1388, 8:59 pm |
|
 |
|
سعيد هاشمي
عضو جديد
|
مرجع تقليد من آیت الله مكارم شيرازيي اگه ميشه نظر تمامي مراجع رو ذكر كنيد كوتاه به نظر من بهتر است اگه زحمتي نيست ونظر آیت الله سيستاني رو هم بهم بگين ممنون ميشم باتشكر ___________________________________________ گاهي وقتها پشيماني سرنوشت انسانها را تغيير ميدهد
|
| سه شنبه 10 اسفند 1388, 1:27 am |
|
 |
|
باقر پور کاشانی
مديريت كل
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 اسفند 1387, 10:07 pm پست ها : 31 تشکر از دیگران: 0 مرتبه تشکر شده: 15 مرتبه
|
سلام خدمت آقای سعید هاشمی نظر آقای مکارم در این باره اینه که در سلام نماز میشه بعد از تشهد سلام سوم (السلام عليكم و رحمة الله و بركاته) را بگویید و نماز را تمام کند ولی سلام اول و دوم به تنهای درست نیست
|
| پنج شنبه 13 اسفند 1388, 9:56 pm |
|
 |
|
کاربرانی که از باقر پور کاشانی برای این پست مفید تشکر کرده اند: HamidSHS |
|