سلام دوستان عزیز
همیشه سعی می کنم نکات کلیدی قرآن رو یادداشت کنم که همیشه بتونم ازشون استفاده کنم. انشاءالله از این به بعد
این آیات رو در اینجا قرار می دم تا شما دوستان هم از اونها استفاده کنید. به خاطر این اسم کلیدی رو روشون گذاشتم چون
معمولا وابستگی زیادی به آیات قبل و بعد خودشون ندارن و حاوی پیام های زیبا و انسان سازی هستن.
غرور! بدترین دشمن انسان. لِّكَيْلَا تَأْسَوْا عَلَىٰ مَا فَاتَكُمْ وَلَا تَفْرَحُوا بِمَا آتَاكُمْ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ [٥٧-٢٣] (این تقدیر حق را بدانید) تا هرگز بر آنچه از دست شما رود دلتنگ نشوید و به آنچه به شما میدهد مغرور و دلشاد نگردید، و خدا دوستدار هیچ متکبر خودستایی نیست. ﴿٢٣﴾ در این دو سوره به اهمیت بسیار بالای نماز و ذکر خدا، شکر گزاری از نعمت های خدا و صبر اشاره شده است : فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُوا لِي وَلَا تَكْفُرُونِ [٢-١٥٢]
پس مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم و شکر نعمت من به جای آرید و کفران نعمت من نکنید.
﴿١٥٢﴾
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ [٢-١٥٣]
ای اهل ایمان، (در پیشرفت کار خود) از صبر و مقاومت کمک گیرید و به ذکر خدا و نماز توسّل جویید که خدا با صابران است.
﴿١٥٣﴾
این سوره مستقیماٌ به شهدا اشاره می کنه که بسیار زیباست... وَلَا تَقُولُوا لِمَن يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلٰكِن لَّا تَشْعُرُونَ [٢-١٥٤] و به آنان که در راه خدا کشته شوند مرده نگویید، بلکه زنده ابدی هستند و لیکن همه شما این حقیقت را درنخواهید یافت. ﴿١٥٤﴾ موفق باشید... خدانگهدار